Press "Enter" to skip to content

Odgođen 43. međunarodni sajam knjiga Interliber

Ovogodišnji Interliber koji se trebao održati 10.-15.11.2020. odgođen je do daljnjeg zbog epidemiološke situacije i preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba. Iz organizacije poručuju da će novi termin biti određen sukladno smirivanju epidemiološke situacije.

Unatoč odgodi 43. Međunarodnog sajma knjiga, pokrenut je poseban sajamski projekt Knjiga svima i svuda u knjižarama diljem Hrvatske te na webshopovima knjižara na kojima će se knjige moći kupiti po akcijskim cijenama. Organizator ovog projekta je Zajednica nakladnika i knjižara HGK, a suorganizatori su Ministarstvo kulture i Grad Zagreb.

“U projektu će sudjelovati više od 120 knjižara iz cijele zemlje, knjige će se nuditi po akcijskim, sajamskim cijenama, a čitatelji će ih moći kupiti preko posebne web stranice na portalu Zajednice nakladnika i knjižara HGK. Uz to ćemo nuditi i poseban Premium program preko trećeg programa HRT-a i našeg YouTube kanala kroz koji će birani autori predstavljati svoje naslove”, pojasnio je predsjednik Zajednice nakladnika i knjižara HGK Slavko Kozina.

Na taj način omogućeno je izdavačima i autorima da nastave raditi na ekonomski i epidemiološki odgovoran način, a čitateljima je i dalje omogućena kupovina knjiga po promotivnim cijenama.

Comments are closed.