Press "Enter" to skip to content

Omicron usporio Zagreb – na bolovanju 390 vozača tramvaja!

Zagrebački javni prijevoz bi se ovih dana mogao odvijati u usporenom tempu. Zagrebački električni tramvaj je potvrdio da je od novog soja korona virusa obolio je značajan broj djelatnika u Zagrebačkom električnom tramvaju, koji je na posao spriječen doći zbog simptoma bolesti ili izoliranja.

Iz ZET-a ističu da je i na određenim linijama prilagođen raspored, zbog smanjene mogućnosti obavljanja posla.

ZAGREB, 27. siječnja 2022. (Hina) – Zagrebački električni tramvaj (ZET) potvrdio je u četvrtak da je 390 vozača ZET-ovih tramvaja i autobusa trenutno na bolovanju, najveći dio njih zbog zaraze koronavirusom i samoizolacije pa korisnicima koji zbog kašnjenja linije zakasne na posao ili u školu nude ispričnicu.

Bitna informacija za školarce i studente je da imaju mogućnost dobivanja ispričnice zbog kašnjenja u školu ili na fakultet.

Tomašević: “U ZET-u je doista problem s vozačima!”

Zagrebački gradonačelnik se također oglasio o problemu sa ZET-ovom infrastrukturom. Smatra kako je jako teško kontrolirati situaciju ako jedan dan na posao iznenada ne može doći od 50 do 100 vozača. Zbog težine trenutne situacije ZET je angažirao i rezervne vozače tramvaja i autobusa.

Comments are closed.