Press "Enter" to skip to content

Online dramske radionice „Mentalno zdravlje kao kreativni proces: dramske radionice s mladima“

Krenule prijave za online radionice „Mentalno zdravlje kao kreativni proces: dramske radionice s mladima“. Projekt, koji je pokrenula kazališna družina Kufer, povezuje kazališnu umjetnost i mentalno zdravlje, a namijenjen je mladima od 18 do 25 godina. Radionice su besplatne, a broj polaznika ograničen, piše Hina.

Facebook mzkp.hr

Program će trajati godinu dana te će polaznici biti podijeljeni u pet grupa. Svaka grupa u trajanju od dva mjeseca, dva puta tjedno te će polaznici biti u sigurnom okruženju s pet različitih dramskih pisaca, psihologom, redateljem i profesionalnim glumcima. Fokus je stavljen na pisanje dramskih tekstova te će sudionici proći dvostruki proces – rastvaranje polazišnog teksta, predloška ili ideje te stvaranje novog teksta na temelju vlastitog iskustva. Osim na radionicama, polaznici će imati priliku sudjelovati i u tri participativne tribine „Pričamo x mzkp.hr“ koje će voditi stručnjaci iz područja mentalnog zdravlja mladih.

Partneri projekta su SPID, BoliMe i KunstTeatar, a više informacija može se pronaći na poveznici www.mzkp.hr ili na pop up promociji koja će biti organizirana 18. siječnja od 12 do 14 sati u predvorju Studentskog centra u Zagrebu.

Comments are closed.