Press "Enter" to skip to content

Paklene vrućine u Riu de Janeiru odnijele jedan život uoči koncerta Taylor Swift

Taylor Swift uoči njenog koncerta u Brazilu, kip Isusa Krista u Riu de Jeneiru nosi majcu dobrodošlice u čast Taylor Swift

Brazil se ovih dana suočava s velikim toplinskim udarom koji je opasan po život te su vlasti iz tog razloga izdale zdrastvena upozorenja diljem zemlje izmjerivši toplinski indeks čak 59,3 celzijeva stupnja u petak, navodi BBC.

Uoči tjedna u kojem se trebala održati njezina rekordna turneja po Brazilu sa čak dva koncerta, pjevačica Taylor Swift stigla je u Riu de Jenero gdje joj je dobrodošlicu poželio osvijetljeni kip Krista Spasitelja.

Nažalost, paklene vrućine tog petka odnijele su život 23-godišnje Ane Clare Benevides Machado neposredno prije nastupa američke pop zvijezde te se kao uzrok smrti navodi kardiorespiratorni zastoj koji je nastupio usred gužve velikog broja obožavatelja i vrućine na stadionu.

Shrvana tim tragičnim razvojem događaja za koji nije mogla vjerovati da bi se mogao dogoditi na njezinoj turneji Eras Tour , pjevačica je odlučila odgoditi sljedeći koncert koji se trebao održati u Rio de Jeneiru u subotu te su organizatori najavili da će se ipak održati u ponediljak.

“Ne mogu vjerovati da pišem ove riječi, ali slomljena srca kažem da smo večeras izgubili obožavatelja prije mog nastupa , ne mogu vam ni opisati koliko me ovo shrvalo. ” Sada želim reći da duboko osjećam ovaj gubitak i da moje slomljeno srce govori njezinoj obitelji i prijateljima.”  “Bila je tako nevjerojatno lijepa i premlada.” podijelila je pjevačica na svom Instagram profilu kasnije te večeri.

tekst koji je Taylor podijelila na Instagramu

Uslijed održanog koncerta u ponediljak koji je bio odgođen u petak, pjevačica je sa svojom publikom podijelila kako ne može govoriti o incidentu s pozornice jer se osjeća “preplavljenom tugom” te da je smrt mlade djevojke “posljednja stvar” za koju je mislila da će se dogoditi kada je dovela turneju u Brazil.

Kasnije te večeri, dok je Swift izvodila svoj nastup na pozornici pozvala je osoblje na stadionu da dijeli vodu obožavateljima tijekom koncerta. “Sigurnost i dobrobit mojih obožavatelja, kolega izvođača i ekipe moraju i uvijek će biti na prvom mjestu.” izjavila je pop pjevačica.

Comments are closed.