Paul Rudd kao domaćin na Saturday Night Liveu - po peti put

Format Saturday Night Livea ostao je relativno konstantan tijekom godina. Uvijek postoji značajan voditelj, segment vijesti Weekly Update i popularni glazbeni gost, koji se pojavljuje barem dvaput tijekom epizode.

Paul Rudd, koji je nedavno proglašen najseksipilnijim čovjekom na svijetu po časopisu People, spreman je preuzeti dužnost voditelja 18. prosinca. 

‘Mislim da će mi to pomoći da postanem posebniji i tajanstveniji. I radujem se tome.’, izjavio je šaljivo glumac nakon osvojene titule. 

 

Pa koliko je puta Paul Rudd ipak bio domaćin SNL-u?

Posljednji Saturday Night Live 2021. godine, bit će Ruddov peti put kako preuzima emisiju Saturday Night Live, a Charli XCX pojavljuje kao glazbeni gost po drugi put.  

Prvi put da je Rudd ugostio Saturday Night Live bilo je 2008. godine, a glazbena gošća bila je Beyoncé. U to vrijeme, glumci SNL-a bili su Will Forte, Fred Armisen i Bill Hader. Rudd je drugi put bio domaćin SNL-a 2010. godine, a za večernju glazbenu zabavu pobrinuo se nekadašnji Beatle, Paul McCartney.

Tri godine kasnije, Rudd je ponovno preuzeo kormilo kada je One Direction bio glazbeni gost i još jednom 2019. kada je Rudd predstavio glazbu DJ Khaleda kasnonoćnoj televizijskoj publici.

Producenti se nadaju da mnogima omiljeni glumac može pomoći lošim statistikama s kojima se susreću u posljednje vrijeme. Gledanost emisije na početku trenutne sezone pala je za 35 posto u odnosu na početak prošle sezone, te su izgubili više od milijun gledatelja. 

0
Izgubljeni gledatelji u 2021. godini

Vrijeme željnog iščekivanja nove epizode možete popuniti pregledavanjem starih na SNL-ovom YouTube kanalu.

Ukupno otvaranja 249