Press "Enter" to skip to content

Počinje prodaja HNS-ove kriptovalute

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je kako će od 20. siječnja početi s prodajom nove kriptovalute, odnosno kriptotokena pod nazivom “VATRENI”.  Na službenoj web-stranici HNS-a stoji kako će vlasnici ovoga tokena moći sudjelovati u donošenju odluka i imat će prednost pri kupnji ulaznica, kao i mogućnost ostvarivanja nagrada i popusta od HNS-ovih komercijalnih partnera. Vlasnici tokena VATRENI također će imati priliku osvojiti, zaraditi ili kupiti ekskluzivne proizvode koji neće biti dostupni na bilo koji drugi način.

vlastita fotografija

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić izjavio je da “Iskorakom na kripto tržište pratimo globalne trendove, a pritom se želimo još bolje povezati s našim navijačima i omogućiti im prilike koje do sada nisu imali. Posebno sam ponosan što u ovom projektu surađujemo s hrvatskim tvrtkama jer smatramo da je hrvatsko znanje u IT-u apsolutno konkurentno te da time dobivamo partnere koji su jednako posvećeni suradnji poput nas”.

Slično kao i ostalim kriptovalutama, postojat će samo ograničen broj tokena koji se može kupiti, a HNS planira izdati 30 milijuna tokena. U pretprodaji iznos jednog tokena biti će 5.90 kuna, dok će u otvorenoj prodaji cijena biti nešto veća te će stajati 6,50 kuna. Pretprodaja ograničene količine tokena još uvijek nije otvorena za širu javnost, ali HNS na svojim službenim stranicama nudi poveznicu na kojoj se ljudi mogu prijaviti na listu čekanja.

Na internetskom portalu HNS-a također je navedena i lista nekih mjesta na kojima će biti omogućeno plaćanje poput Konzuma, Ferivija, portala Ulaznice.hr, Football Manije, Sancte Domenice i Hrvatske pošte.

Comments are closed.