Press "Enter" to skip to content

Producentima „House of Gucci“ prijeti tužba?

Obitelj Gucci nije se svidjela ideja producenata da „Crnu udovicu“, koju glumi Lady Gaga, prikažu kao žrtvu.  Pretke obitelji koja stoji iza svjetski poznatog brenda, prikazali su također kao neuke nasilnike što je samo pridonijelo prijetnji pokretanja sudskog procesa prema producentima filma „Dinastija Gucci“.

Foto: Instagram

Vjerujemo da ste svi već čuli za dugoočekivani film koji je premijerno prikazan 24. studenoga te da željno iščekujete 2. prosinac, kada dolazi u kina.

Film obuhvaća tri desetljeća događaja u višegeneracijskoj talijanskoj obitelji. Radnja je smještena u 1995. godini kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuznog brenda, na putu prema svom uredu ubijen a njegova supruga Patrizia Reggiani, takozvana Crna udovica, bila je optužena za naručivanje atentata. Film je režirao Ridley Scott a glavne uloge utjelovljuju pjevačica i glumica Lady Gaga te glumac Adam Driver što još dodatno pojačava napetost i iščekivanje. Lady Gaga pripremala se za ulogu i istraživala lik Patrizije Reggiani, čak godinu i pol. Dinastija Gucci inspirirana je šokantnom istinitom pričom o obiteljskom carstvu talijanske modne kuće Gucci te pričom same Patrizije, koja je u zatvoru provela šesnaest godina.

Foto: Youtube/promo

Kako saznajemo preko Varietyja, nasljednici dugogodišnjeg predsjednika tvrtke, Alda Guccija, kojega glumi Al Pacino, smatraju da se producenti filma nisu potrudili konzultirati ih prije nego što su članove obitelji Gucci prikazali kao neuke nasilnike, neosjetljive na svijet oko sebe’. Obitelj je posebno uvrijedio prikaz Patrizije kao žrtve, unatoč činjenici da je ‘osuđena jer je poticala Maurizijevo ubojstvo’.

‘Ovo je iznimno bolno s ljudske strane gledišta i vrijeđa nasljeđe na kojemu je izgrađen današnji brend’, izjavili su nasljednici modne kuće u priopćenju za agenciju ANSA.

Agencija ANSA

Jedva čekamo četvrtak kako bi i mi napokon pogledali film o kojemu svi pričaju!

Comments are closed.