Press "Enter" to skip to content

Provedite Dan žena uz bezvremenske hitove Zdravka Čolića

Zdravko Čolić, miljenik ženskog roda diljem Balkana, najavio je koncert 8. ožujka 2024. u varaždinskoj Areni.

Čolić i ove godine nastavlja sa iznenađenjima za svoju hrvatsku publiku,  pa je početkom ove godine oduševio najavom koncerta za 8. mart. Završetak 2022. godine, Zdravko Čolić obilježio je sa dva rasprodana koncerta u zagrebačkoj Areni 27. i 28. prosinca, a novu 2023. godinu dočekao je na prepunom Kotorskom trgu. To je bio samo početak vrlo uspješne 2023. godine, koja je bila prožeta mnogim koncertima i nastupima, prepunim Arenama, kao što je bio koncert u pulskoj Areni i osječkoj dvorani „Gradski vrt“. Nakon dočeka 2024. godine na dubrovačkom Stradunu, koji je od publike opisivan kao veličanstven, Zdravko Čolić najavio je novi nastup u još jednoj Areni Lijepe naše.

Čolić je još od početka svoje karijere poznat po svojim predivnim baladama i pjesama u kojima iskazuje svoju ljubav i poštovanje prema ljepšem spolu. Mnoge žene diljem sjeverne Hrvatske, ali i šire moći će uživati u bezvremenskim hitovima Čolića, i to baš na njihov dan, Dan žena. Zanimljiva je raznolikost publike koja uživa na nastupima pjevajući sa Čolićem njegove najveće hitove. Od starijih pa onih najmlađih, svi znaju pjesme kojima je Zdravko obilježio svoju karijeru, pa se tako videozapisi nastupa često mogu pronaći na društvenim mrežama kao što su Instagram i Tik Tok.

Zdravko Čolić svoj posljednji koncert u Varaždinu održao je 26.10.2019. u prepunoj Areni koja je bila rasprodana danima prije koncerta. Nakon nepune četiri godine Varaždin i okolica ponovo će moći uživati u pjesmama kao što su „Noć mi te duguje“, „Ti si mi u krvi“, „Ti možeš sve, Al’ jedno ne“, „Mađarica“, „Čija je ono zvijezda“, „Tebe čuvam za kraj“ i mnogim drugim hitovima legendarnog Zdravka Čolića. Stihovi njegovih pjesama desetljećima krase opise fotografija, koriste se kao citati, pjevaju se na zabavama i koncertima, a upravo će tim stihovima Čolić ponovo osvojiti varaždinsku Arenu.

Zbog tebe kucat’ ću, lupat’ ću ljudima na vrata
Budit’ ću ulicu, pjevat’ ću svima iz inata
Reći će: “Opet je popio, vidi ga kako se ubio, opet je vrata poljubio”
A ja pijan, a nisam popio

Zdravko Čolić

Ovaj koncert najavio je i sam Čolić na svom Instagram profilu, a zasigurno će se za isti tražiti i karta više. Ovaj 72-godišnjak žari i pali scenom već dugi niz godina, a ujedno je i jedan od najpoznatijih imena na regionalnoj glazbenoj sceni, pa čak i šire.

Comments are closed.