Press "Enter" to skip to content

Puder ili tekućina? Prvi hibridni puder za lice!

Foto: makeupmuddle.com

Najnoviji puder za lice privukao je pažnju ne samo influencera na društvenim mrežama, već i svih zaljubljenika u šminku baš zbog svoje neobičnosti. Izvorno nazvan Maybelline Superstay 24hr powder foundation namijenjen je za srednje do potpunog prekrivanja i traje 24 sata na koži. Tvrtka govori kako zapravo “hibridnom tehnologijom ima učinak tekućine s udobnošću pudera” i otporan je na znoj i vodu. Također se tvrdi da je pogodan za sve tipove kože što je neobično jer su inače puderi u prahu namijenjeni za masnu i mješovitu kožu, što nam dodatno potvrđuje ovu novu hibridnu formulu.

Maybelline je izbacio 16 novih nijansi pudera što je prihvatljiv raspon iako su se trebali malo više posvetiti tamnijim tonovima. Najtamnija će nijansa još uvijek biti presvijetla za neke tipove kože.

Mikayla Nogueira, influencerica i Maybellinova partnerica, snimila je video kako nanosi puder i ostaje šokirana rezultatima.

@mikaylanogueira

The before and after is all you need to know this stuff is MAGIC! WOW! @Maybelline New York #MaybellinePartner

♬ original sound – Mikayla Nogueira

Puder još nije stigao na hrvatske police, ali može se naručiti preko interneta. Budući da je drogerijski proizvod, cijena je pristupačna. Ovo je zasigurno nešto novo i drukčije. Biste li probali ovaj proizvod?

Comments are closed.