Press "Enter" to skip to content

Rukometno ludilo se nastavlja!

Hrvatska u najbitnijoj utakmici do sad jučer je slavila pobjedom protiv Katara 26:24 i nastavlja natjecanje s 3 boda!

izvor: HRS

Utakmica Hrvatska – Katar bila je ključna za ulazak u drugi krug za koji su se naši kauboji uz puno muke uspjeli izboriti. Hrvatska je tokom cijele utakmice držala malenu prednost, ali u niti jednom momentu utakmice ta prednost nije prelazila 3 gola razlike.

U prvom poluvremenu Hrvatska je uspjela prvi put povesti u 12. minuti, no u završnom dijelu Katar uspjeva održati izjednačen rezultat sve do posljednjih sekundi poluvremena kada su Mamić i Štrlek vratili Hrvatskoj prednost s rezultatom 13:11. U drugom poluvremenu Katar se opasno približava pobjedi, a od toga nas spašava junak utakmice Šego koji je uspio obraniti čak 4 sedmerca.

Manuel Štrlek postigao je šest golova za Hrvatsku, po pet su dodali Marino Marić i Marko Mamić, dok je Frankis Marzo postigao sedam pogodaka za Katar.

Prvi protivnik Hrvatske u idućem krugu je Bahrein koji je zauzeto treće mjesto u svojoj skupi, te nadalje slijede utakmice s Agrentinom i Danskom. Dvije prvoplasirane reprezentacije iz iz drugog kruga odlaze u četvrtfinale.

Comments are closed.