Press "Enter" to skip to content

Samoborski advent u glazbenom ruhu

Samoborski advent i ove će godine postati jedna od posjećenijih destinacija, a osim klizališta i gastronomske ponude, Samobor ove godine nudi i pregršt glazbenih koncerata za svačiji ukus.

Advent u Samoboru
Foto: Rea Ivanic

Samoborski advent ove su godine otvorili Matija Cvek i Klapa Dišpet, a u nekoliko narednih tjedana posjetitelje će zabavljati: Grupa Pavel, The Sway Band, Vesna Pisarović, Jacques Houdek, Roko Vušković, Domenica, Mirko Švenda Žiga i Barbara Munjac. Osim spomenutih glazbenika, u adventu će sudjelovati i mnogi DJ-i koji će puštati glazbu vikendom, a klavijaturist i skladatelj Ozren Glaser pomno je odabrao 400 pjesama i skladbi filmske glazbe koje će se puštati kroz tjedan.

Matija Cvek
Foto: Radio Samobor

U Samoboru će se ovog utorka održati i humanitarni Božićni koncert na kojem će se skupljati novac za nekoliko dječjih udruga kao što su Sigurna kuća „CZN“, Nova budućnost i Udruga za sindrom Down-Zagreb, a na koncertu će nastupati Đani Stipaničev, Renata Sabljak, Roko Vušković i dr. Za kraj ove božićne čarolije, koncert će održati i Gradska glazba grada Samobora. Sve detalje glazbenih programa može pronaći na: https://www.samobor.hr/storage/upload/novosti/tzsmb_adv_social_program_(1)_112737.pdf

Comments are closed.