Press "Enter" to skip to content

Seks i grad se vratio u velikom stilu!

HBO je započeo prikazivanje dugo očekivanih novih nastavaka kultne serije Seks i grad. Pod nazivom ‘I tek tako’, novo izdanje obećava pregršt novosti u životima dobro nam poznatih likovima koji su dominirali početkom milenija.

Serija koja je pokrenula mnoge trendove i bila zaslužna za populariziranje mnogih brendova i proizvoda – najpoznatije od kojih su vjerojatno Manolo Blahnik cipele, Fendi Baguette torbice i, naravno, Cosmopolitan koktele, vraća se još jednom na male ekrane. Nakon šest sezona originalne serije i dva zasebna filma, novom izdanju Seks i grada cilj je proširiti priču – prikazati ovu grupu u novom desetljeću njihovih života, istaknuti promjene i podsjetiti nas na nostalgiju vremena kad je ova serija bila najpopularnija.

Ponovno ćemo se uživiti u priče Carrie Bradshaw, Mirande Hobbes i Charlotte York, koje u moderno doba žive urbanim, uspješnim, modernim životom u New Yorku. Sada već u pedesetima, ove gospođe dokazuju da nisu izgubile svoju karizmu i šarm te da svakako nisu ništa manje zanimljive nego prije 20 godina. Već klasični razgovori o modi, seksu, odnosima, poslu podsjećaju nas zašto je ova serija bila i ostala toliko voljena – iskrenost i otvorenost o temama koje su bili najveći tabui u društvu revolucionarizirali su televiziju u kasnim devedesetima.

Uz rekapitulaciju novo-starih priča prilično je teško ne primijetiti da jedno važno lice nedostaje: Samantha Jones. Vjerni obožavatelji serije znaju da već nekoliko godina glumica Kim Cattrall javno govori o tome kako novo izdanje serije nije u njezinim planovima. Od toga da je jednostavno nastavila sa svojim životom i svoj lik Samanthe Jones ostavila iza sebe, do priznanja o svađama koje je imala skolegicama na setu, Cattrall je odbila priliku da se ponovno nađe u ulozi slavne Samanthe, čime je slavnu četvorku pretvorila u…slavnu trojku.

Foto: Instagram (@kimcattrall)

Comments are closed.