Press "Enter" to skip to content

Spremni za nastavak? Sve što znamo o novoj sezoni serije “Bridgerton”

Foto: Netflix

Nastavak priče o trenutno najpopularnijoj viktorijanskoj obitelji uskoro dolazi na streaming platforme! Prva je sezone popularnog Bridgertona odmah po svom izlasku postala viralni hit, a ništa se manje ne očekuje niti od njenog nastavka.

Radnja se odvija oko Daphne Bridgerton i njene, a i ostalih, obitelji viktorijanskog Londona. Neke od glavnih uloga igraju: Jonathan Bailey, Phoebe Dynevor, Claudia Jessie, Luke Newton i Luke Thompson. Doduše, zavodljivi vojvoda Simon je taj koji je na sebe privukao većinu fokusa prve sezone serijala, a i osvojio srca obožavateljica koje su željno čekale nastavak ove romanse. Njega utjelovljuje Regé-Jean Page.

Unatoč tome što su detalji novih epizoda u strogoj diskreciji, saznajemo da će redatelj Chris Van Dusen u novoj sezoni serije u središte radnje staviti neke druge likove, kako je to činila i sama autorica romana po kojima je popularna serija nastala. Prema nagađanjima, to će sada biti ostala braća i sestre obitelji Bridgeton.

Iako je kraj prve sezone za Daphne i Simona donio sretan završetak, obožavatelji serije sumnjaju na neke nove preokrete u njihovoj priči, jer se i oni pojavljuju u novoj sezoni, no sada samo kao sporedni likovi.

Ne preostaje nam ništa drugo nego pogledati i uvjeriti se! Druga sezona serije izlazi 25. ožujka na platformi Netflix.

Comments are closed.