Press "Enter" to skip to content

Stiže nam reboot poznatog sitcoma Fresh Prince of Bel-Air

Nakon dvadesetak godina fanovi ove serije dobit će ove veljače, točnije 13.veljače, njen nešto malo drugačiji, papreniji nastavak. Danas je izašao prvi trailer svjetski popularne serije Fresh Prince of Bel-Air koja će se jednostavnije zvati Bel-Air. Emitirat će se na NBC-u, streaming servisu zvanom Peacock. Ovaj sitcom iz 90-ih mnogima je obilježio djetinjstvo, ali i dao veliki poticaj Will Smithu, koji je imao ulogu protagonista, u daljnjem razvoju karijere.

belaircock/Instagram

Will Smith ne glumi u seriji, ali nije mogao biti izostavljen iz ovoga projekta pošto je bio velik dio originala pa preuzima ulogu izvršnog producenta. Istog trenutka kada je trailer objavljen na YouTube-u, Will ga je objavio i na svom Instagram korisničkom profilu. Fanovi su ostali prilično šokirani jer nitko nije ovo očekivao, no nisu razočarani.

Priča o životu tinejđera Willa kojeg je majka radi njegova problematičnog ponašanja poslala u Kaliforniju, točnije na zapadnu stranu Los Angelesa – Bel Air. Ovoga puta stvari nisu toliko komične i olake. U ovoj verziji priči uključena su vatrena oružja i kriminal. Radi se o kriminalcu koji traži Willa, a da vam ne upropastimo iznenađenje, trailer možete pogledati u nastavku.

ONE Media/YouTube

Comments are closed.