Press "Enter" to skip to content

Strava u Zagrebu: Dizalo u stambenoj zgradi spljoštilo dijete, prevezeno je u bolnicu u kritičnom stanju

Dijete se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja na KBC-u Rebro, životno mu je ugrožen, ima teške ozljede glave i prsnog koša. Prema izvoru nalazi se na respiratoru.

U središtu Zagreba u ulici Frana Bulića u nedjelju odvio se stravični udes pri kojem je teško stradalo mlađe dijete. Dizalo zgrade spljoštilo je dijete u trupnom dijelu tijela a momentalnom reakcijom oca i susjeda te vatrogasaca dijete se otpremilo u bolnicu ali u kritičnom stanju. Imamo informaciju da se radi o šestogodišnjaku.

Hitna pomoć priskočila je u pomoć ocu i susjedu koje je događaj shrvao, a nesreća je bilo toliko stravična da su nam vatrogasci rekli kako su i oni ostali zatečeni situacijom.

Policija nam je potvrdila tragediju na nije dala nikakve izjave niti će to doskora učiniti.

Dijete je smješteno na jedinici intenzivnog liječenja na KBC-u Rebro, život mu je u opasnosti te ima enormne ozljede glave i gornjeg dijela trupa. Nalazi se na respiratoru a liječnici na intenzivnom odijelu poduzimaju sve mjere kako bi mu spasili život.

Dijete su dva puta oživljavali, prvi put je to učinila Hitna pomoć u kolima na putu za bolnicu a drugi put su to učinili na hitnom prijemu KBC-a Rebro.

Uskoro stižu nove informacije…

Comments are closed.