Press "Enter" to skip to content

Sushi u centru- tri restorana s najboljom ponudom

 

Foto: El Toro

Unazad par godina veliku popluranost u svijetu ima sushi koji je također ostavario veliki utisak i na hrvatskom tržištu. Sve više je sushi restorana u Zagrebu, no nisu svi na istoj razini kvalitete koja je vrlo bitna kod izrade i posluživanja ovog jela. Kod pripreme sushija bitni su sastojci i naravno riba koja mora uvijek biti sviježa, ali i sama tehinka i vještina njegove izrade i posluživanja. Nažalost, nisu sva zagrebačka mjesta na nivou koja zadovoljava kriterije za dobar sushi, no polako dolazi do unaprijeđenja i poboljšanja. Izdvajamo tri mjesta u Zagrebu gdje možete pojesti dobar i kvalitetan sushi za pristojnu cijenu.

  • El Toro, Šubićeva/Grabovčeva
Foto: El Toro

Sushi iz El Tora je iznimno popularan, a znamo i zašto. Njihovi sushi majstori zbilja znaju što rade i svaki zalogaj je svijež i ukusan, a kvalieteta i osoblje vrhunsko. Preporučujemo da probate bluefin tuna sashimi i tuna carpaccio.

  • Tekka, Radnička

 

 

Tekka u Radničkoj je zaista najbolji japanski restoran u Zagrebu, ali i u ostatku Hrvatske. Njihov sushi je broj jedan kada govrimo o kvaliteti i izradi, koriste se svježi satojci, a sushi majstori znaju što rade. Preporučujemo KIKU i NARA meni za prave ljubitelje sushija.

  • Nomu, Teslin
    Foto: Nomu

Nomu je restoran u kojem možete pojesti najbolji sushi s plavom tunom koja je uvijek svježe servirana i pripremljena za vas. Poznato je da je sushi chef pun iskustva i koristi najkvalitetnije namirnice. Preporučujemo Chef’s Sushi Platter i Yuzu sakura maki roll.

Ako se ikad zateknete u jednom od ovih restorana nadamo se da ćete uživati u izvrsnoj i kvalitetnoj hrani!

Comments are closed.