Press "Enter" to skip to content

“Sve tajne Playboya”, bivše djevojke Hugha Hefnera otkrivaju mračnu pozadinu glamura

Holly Madison, Bridget Marquardt i ostale bivše djevojke pokojnog Hugha Hefnera iznose nove detalje o druženjima s medijskim mogulom u dokumentarnoj seriji Tajne Playboya

“U palači , indoktrinacija kreće čim stignete. Tada počinju priče o tome kako Hugh divan, iz usta njegovih prijatelja.”, rekla je jedna od autorica serije tijekom premijere u ponedjeljak, 24. siječnja. “U početku, Hef je ono što zovemo ljubavnim teroristom. On je netko tko vam kaže “volim te” praktički odmah.”

Matt Sayles/AP/Shutterstock

Holly Madison s Hefnerom je bila u vezi od 2001. do 2008. te je u cijelom tom periodu živjela u poznatoj palači u Los Angelesu. Od 2015. radi na svojim memoarima pod nazivom Pad u zečju rupu: priča jedne Zečice u kojima živopisno opisuje svoja iskustva sa Hughom koji umire 2017. u 91. godini života.

Ostali Playboy modeli i bivše djevojke popularnog plejboja potvrdile su da su Hollyna iskustva slična njihovima te se međusobno podupiru. Carla Howe se s njom poistovjećuje i u njenom svjedočanstvu pronalazi detalje vlastitih iskustava:

“Točno znam sva pravila koja je morala poštovati. U toj sam palači bila kao u zatvoru, nisam smjela biti svoja.

Carla je također prepričala situaciju u kojoj je Hugh pobjesnio na nju jer je njena nova frizura bila prekratka za njegov ukus, tog se događaja prisjetio i njegov prijatelj Jonathan Baker i potvrdio ga kao istinit.

Batleri i otalo osoblje koje je radilo za Hefnera ističu da je bio control freak. Palača je bila prepuna mikro kamera i mikrofona, koji su mu davali osjećaj potpune kontrole u njegovom privatnom carstvu.

Danas, svi koji su sudelovali u ovoj naizgled glamuroznoj priči odgovorno tvrde da su bili dio kulta. Djevojke potvrđuju da su bile uvjetovane do najsitnijih detalja njihovog života, što je loše utjecalo na njihovo mentalno zdravlje.

Sama Madison priznaje da je u trenutcima svog boravka u Los Angelesu bila suicidalna. Mnogi akteri ove priče, a i upućeniji promatrači se slažu da bi nakon ovih svjedočanstava i dokumentarne serije, Hefner imao velikih problema sa zakonom da je još uvijek među živima.

Comments are closed.