Press "Enter" to skip to content

Testiraj svoje granice na avanturističkom ljetnom putovanju

Krstarenje – riječ za koju većina ljudi prvo pomisli na luksuzni odmor van granica Hrvatske. Sve do prošle godine činilo se tomu tako, dok nije nastupila globalna pandemija te osvijestila ljude na prirodne i kulturne ljepote unutar vlastitih država.

Agencije su bile primorane promijeniti dotadašnje rute i okrenuti se više domaćem turizmu. Tako smo moje društvo i ja dobili želju za promjenom te pronašli način kako u jednom potezu obići što više mjesta, s najviše zabave i doživljaja: radi se upravo o krstarenju po našoj obali!

FUN FACTORY Travel Agency

Obilazak najljepših dijelova Jadrana, svakodnevno kupanje u skrivenim uvalama, izlasci, samo su dio atmosfere na party brodu ako se odvažiš izazovu.

Jedrenjak

22 metra dugačak i 6,5m širok tradicionalni jedrenjak modernog interijera, nudi kapacitet za 32 osobe, s pet članova stručne posade. 16 dvokrevetnih kabina s krevetima na kat i umivaonicima (šest kabina na gornjoj te 10 u klimatiziranoj donjoj palubi).
Zajedničko korištenje WC-a i tuševa mogla bi biti jedna od prepreka za mnoge. Sadrži u potpunosti opremljen bar, profesionalnu kuhinju, terasu za sunčanje na gornjoj palubi i otvoreni lounge na prednjem dijelu broda.

FUN FACTORY Travel Agency

Redoslijed ture

 1. dan: Split – MAKARSKA (Subota/Nedjelja)
  Poznato party odredište dalmatinske obale, a ujedno prva i posljednja točka ovoga krstarenja je Split.

Prijava na brodu je od 10:30h do 12:00h. Polazak broda je otprilike oko 13:00h iz Splita.

Prva na redu je Makarska. Uz swim stop, navečer je organiziran grupni party u klubu “Makarana”.

2. dan: Makarska – KORČULA (Nedjelja/Ponedjeljak)

3. dan: Korčula – VIS (Ponedjeljak/Utorak)
Jedan od najudaljenijih otoka na dalmatinskoj obali.

B.I.
 1. dan: Vis – HVAR (Utorak/Srijeda)
  Pakleni otoci. Hvar: najduži otok na Jadranu i poznat po jahtama te slavnim gostima. Na brdu se nalaze ruševine tvrđave iz 7. stoljeća s predivnim pogledom na luku. Večernji izlazak u “Carpe Diem”.
B.I.
D. D.
 1. dan: Hvar – STARI GRAD (Srijeda/Četvrtak)
  Drugu noć na otoku Hvaru, pristaje se u Stari Grad – najstariji grad u Hrvatskoj – smješten na sjevernoj strani otoka. Starogradsko polje zaštićena je UNESCO-va svjetska baština.
 2. dan: Stari Grad – BOL (Četvrtak/Petak)
  Dom plaže Zlatni Rat, ova je plaža poznata po neprestanom mijenjanju oblika zbog plime.
  Predviđen zajednički izlazak.
 3. dan: Bol – SPLIT (Petak/Subota)
  Povratak u trenutno drugi najveći grad Hrvatske.
  Doručak i check out do 10:00h.

Savjeti koji bi vam mogli pomoći pri donošenju konačne odluke ili oko organizacije:
imajte na umu da su kabine prilično male, stoga ograničite količinu stvari koju pakirate; ponesite tablete za mučninu s obzirom na to da ćete provesti tjedan dana na moru; srest ćete razne karaktere ljudi; pripremite se na neprospavane noći.

Sve u svemu, mogu reći kako je ovo bilo predivno iskustvo ispunjeno raznim događajima. Tko zna, možda se dogodine i ponovi (u luksuznijem izdanju).

Comments are closed.