Press "Enter" to skip to content

Tko je Julia Fox, nova djevojka Kanye Westa

Julia Fox, o kojoj mnogi pričaju zadnjih dana zbog veze s reperom Kanye Westom, rođena je u Milanu 1990. godine., a sa samo šest godina preselila se s ocem u New York. Još dok je išla u srednju školu počela je raditi u uslužnim djelatnostima, radila je kao prodavačica u salonu obuće, u pekari, kao prodavačica sladoleda, ali je i šest mjeseci radila kao domina. Za to iskustvo kaže da joj je jedno od prvih iskustava u glumi.

Prije uloge u filmu Uncut Gems, Julia je glumila je i režirala autorski film pod nazivom ‘Fantasy Girls’. Film je o 4 cure iz Rena koje su se prijavile na talent show, ali u isto vrijeme ih progone otmičari. Priča je inspirirana pravim događajem iz Julijinog života kada su ona i njezina prijateljica otkrile prostitucijski prsten.

Objavila je dvije knjige fotografija, 2015. i 2016. godine, koje sadrže vrlo eksplicitne slike nje, ne samo seksualno, već i slike na kojima je se zlostavljana, njenog izudaranog modrog tijela, kao i screenshotove razgovora s muškarcima koji je vrijeđaju i emocionalno zlostavljaju.

Izvor: xx

2017. godine održala je vlastitu umjetničku izložbu pod nazivom “R.I.P. Julia Fox” na kojoj su izlošci bili svilena platna oslikana vlastitom krvlju.

Kao model pojavila se u poznatim modnim kampanjama velikih imena poput Diesela, Voguea, talijanskog Vouga, Papr, Interview, ali je i pozirala gola za Playboy.

Fox je debirala u igranom filmu braće Safdie 2019. godine, Uncut Gems, glumeći prodavaćicu izložbenog salona i ljubavncu nestalog trgovca nakitom i kockara kojeg glumi Adam Sandler.

Fox se udala za privatnog pilota, Petera Artemieva, 2018. godine, te s njim ima sina. Od njega se rastavila, a trenutno hoda s Kanyw Westom.

Comments are closed.