Press "Enter" to skip to content

Tko kaže da su kazališta dosadna? Luda Kuća će Vam dokazati suprotno!

“Sjediš, piješ i još se smiješ” slogan je zagrebačkog kazališta Luda Kuća, ali i njegov najjednostavniji opis. Za razliku od drugih kazališta, u Ludoj Kući se za vrijeme predstave grickaju kokice i piju pića, a nakon predstave se na šanku dijele medice na račun kuće. Ako niste ljubitelj zimskih hladnoća i adventskih gužvi, obavezno svratite u Ludilište ugrijati se uz neku predstavu.

2015. godine s radom na kazalištu krenuli su jedni od najpoznatijih glumaca ovih prostora Rene Bitorajac i Branko Đurić, poznatiji kao Đuro. Danas se za svaku predstavu u kazalištu traži i ulaznica više, a njegovi osnivači često su i sami glumci tih rasprodanih predstava. Ono što ovo kazalište najviše razlikuje od ostalih je njegova intimna atmosfera. Ovdje ljudi ne dolaze samo gledati predstave, nego i družiti se. U sklopu Lude Kuće nalazi se i bar Mosorog koji organizira live svirke nakon svakog večernjeg programa. Odlučite li gledati Đurin stand up show “Đurologija”, velike su šanse da ćete i poslije predstave u Mosorogu zapjevati neki poznati hit sa samim glumcem.

Preuzeto: Jutarnji.hr

Ovo moderno kazalište na pozornici obrađuje suvremenu tematiku i u njegovim predstavama će se sa sigurnošću pronaći i nasmijati svi posjetitelji- neovisno o godinama ili životnom iskustvu. Volite li komedije i ljubavnu dramu, posebno ćete uživati u hit predstavama “Potpuni stranci” i “Bračna terapija” koji drže titule najgledanijih u Ludoj Kući. Ženski dio publike najviše će se oduševiti predstavama “Dame Biraju” i “Ništa ljubav, samo sex”.

Kada se poželite iskreno nasmijati od srca, obavezno idućeg puta bacite oko na raspored Lude Kuće i želja će Vam se ispuniti. O njihovim predstavama svi pričaju, a karte su gotovo uvijek unaprijed rasprodane, pa kako bi i sami tvorci ovog kazalište rekli: “Nisi lud da ne dođeš!”.

Comments are closed.