Press "Enter" to skip to content

Pripremi se, ULTRA Europe se vraća!

Nakon dvije godine pauze, festival ULTRA Europe vraća se u Hrvatsku. Poznate destinacije poput: Splita, Brača, Hvara i Visa, početkom srpnja ponovno će ugostiti svjetske dj-eve i ljubitelje elektroničke glazbe.


Nakon objavljenog kratkog video teasera na društvenim mrežama, svima je postalo jasno da nakon rasprodanog novogodišnjeg Resistance-a u Sydneyju i Ultra Music Festivala u Melbourneu i Miamiju dolazi do buđenja svjetske elektroničke glazbene scene.

Jedan od razloga povratka ULTRA festivala u Hrvatsku je titula najsigurnije i najuspješnije europske turističke destinacije 2021. godine, stoga će organizatori osmog izdanja imati težak zadatak opravdati titulu i osigurati provođenje svih mjera protiv širenja Covid-19.
Ultra festival
Foto: Ultra Europe

Sedmodnevno putovanje Jadranom


Posebnost ovog festivala je njegovo trajanje, kvaliteta produkcije i brojne destinacije. Iako se raspored odabranih lokacija nije znatno promijenio u odnosu na prethodne godine, uzbuđenje i iščekivanje među ljubiteljima dobre zabave je ogromno.

  1. srpnja – Destination ULTRA Opening Party, Split

8-10. srpnja – ULTRA Europe, stadion Park Mladeži, Split

  1. srpnja – Brač Regatta, 585 Club, Bol, Brač

12. srpnja – ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar

12. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar

  1. srpnja – Destination ULTRA Closing Party, tvrđava Fort George (Fortica), Vis

Otkrivena prva imena izvođača

Organizatori su najavili glazbeni spektakl otkrivajući prvih 12 imena koje će nastupiti u Splitu. Nakon odrađenih mnogih svjetskih nastupa, na ULTRA Europe pozornicu prvi put dolazi Timmy Trumpet – australski DJ poznat po pamtljivim festivalskim EDM melodijama, od hardstyle-a do electro-housea i popa.

Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Joseph Capriati, Martin Garrix, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Tiësto, Timmy Trumpet i Vini Vici imena su zbog kojih su ulaznice faze TIER 1 rasprodane u rekordnom roku. 

U prodaju su puštene ulaznice faze TIER 2, a mogu se kupiti na službenoj stranici.

Trenutne cijene ulaznica:

– Trodnevna GA ulaznica: 145

– VIP ulaznica: 369€

Foto: Ultra Europe

Za kraj donosimo ti savjete kako se pripremiti za ULTRA Europe festival

  • Osiguraj smještaj i prijevoz

Pronađi smještaj i prijevoz koji je unutar tvog budžeta. 

ULTRA se odvija u turističkim destinacijama, pa bi pronalazak smještaja trebao biti jednostavan. Veliki festivali imaju organiziran smještaj u hostelima ili šatorima u blizini događanja. Ako se odlučiš za boravak u šatoru, učini ga sebi prepoznatljivim jer su uglavnom naizgled svi isti.
Za prijevoz je dostupan ULTRA Europe mini van, javni prijevoz ili taxi.
  • Istraži cijene

Prije odlaska istraži cijene smještaja, hrane, pića, ulaznica kako bi znala/o što te čeka.

  • Isplaniraj dan

Kako bi ti bilo lakše, okvirno isplaniraj kako bi trebao izgledati tvoj dan. Kada ćeš obaviti kupnju, prošetati gradom, što ćeš jesti, okupati se na plaži, tulumariti i spavati.

Pogledaj Aftermovie i istraži što ti se sve nudi i koje aktivnosti te zanimaju.

  • Must have 

Festivali traju jako dugo i bitno je da se osjećaš ugodno. Obuci se lagano jer ćeš biti u gužvi, a tenisice su dobar izbor ako se želiš puno kretati. U ruksaku trebaš imati najpotrebnije: voda, krema za sunčanje,  vlažne maramice, novac, sunčane naočale, mobitel i prijenosni punjač.

  • San je bitan!

Iako si odlučio/la tulumariti ne znači da ne smiješ odmoriti. Pazi na sebe i naspavaj se kako bi sutra bio spremniji na zabavu.

  • Uživaj u zabavi i stvaraj uspomene!

Comments are closed.