Press "Enter" to skip to content

Upoznajte najbolju Beauty Influencericu 2022. po odabiru žirija Elle Beauty Awardsa – Ivanu Blažoti Mijoč

Foto: www.facebook.com/ivanablazotimijoc

 Elle Beauty Awards nagradni natječaj pokrenulo je hrvatsko izdanje magazina Elle, a nastao je po uzoru na međunarodni projekt magazina Elle – Elle International Beauty Awards. U periodu od  31. listopada do 27. studenoga čitatelji magazina Elle.hr i stručni žiri prosuđivali su koji su to najbolji kozmetički i make up proizvodi godine te beauty stručnjaci i uzori godine.

Stručni žiri kojeg čine  v.d. glavne urednice magazina Elle Martina Rafaeli; estetski kirurg Mladen Duduković; vlasnica lanca frizerskih salona Marcela Jadranka Pezo; vizažistica Seka Kožul i beauty influencerica Ivana Vukušić, proglasili su najboljom beauty influencericu Ivanu Blažoti Mijoč.

Ivana Blažoti Mijoč (35) odrasla je u Bednji u Hrvatskom zagorju, a živi u Dugom Selu, udana je i majka četverogodišnjeg sina Lennoxa.

Pisanjem bloga i stvaranjem sadržaja za Youtube krenula je snimati tijekom studija, 2015. godine objavljuje prvi tutorial o pravilnom nanošenju pudera, zatim se okušala u poduzetništvu i pokreće Tester Box -kutiju iznenađenja s beauty novitetima koju bi korisnici primali svaki mjesec, a brendovima je to bio zanimljiv način promocije.

Njezin najdraži projekt je portal Šminkerica.com koji je pokrenula 2009. godine, portal okuplja 15 autorica, a postoji i danas. Autorice pišu o kozmetici na temelju vlastitog iskustva te donose recenzije kozmetičkih proizvoda.

Prije četiri godine postala je majka te njezin sadržaj čine obiteljski vlogovi, putovanja i lifestyle teme.

U ovom trenutku na YouTubeu ima 108 tisuća pretplatnika, a na Instagramu 65,5 tisuća pratitelja, te na TikToku 11,8 tisuća pratitelja.

Za kraj donosimo Vam Ivanin video koji je postao viralan 2018.godine.

Comments are closed.