Press "Enter" to skip to content

Upoznajte suprugu Andreja Kramarića koja osvaja jednostavnošću!

Izvor: Instagram

Kada dođe vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva, hrvatski nogometaši zaslužuju biti u središtu pozornosti, a zajedno s njima i njihove djevojke i supruge. Mia Ćurković po zanimanju je veterinarka, nema Instagram i voli zdrav način života, a našeg reprezentativca osvojila je svojom vedrinom i prirodnom ljepotom.

Izvor: Instagram

Mia i Andrej zajedno su već pet godina, a sudbonosno “da” izrekli su dva puta. Prošle godine par se vjenčao kod matičara, a ove godine sredinom svibnja brak su potvrdili i crkvenim vjenčanjem. Svoju vezu skrivali su duže vrijeme, a razotkrili su ih njihovi prijatelji nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Andrej Kramarić izjavio je kako je njihov početak duga priča te da su Miu godinama prije njega poznavali njegovi prijatelji i roditelji. Krajem prošle godine on i supruga dobili su prvo dijete, sina Viktora.

Izvor: Instagram

Žene mnogih slavnih nogometaša obično su i same uspješne i inspirativne, a takva je i Mia koja se posebno ističe svojom jednostavnošću i skromnošću. Kada kažemo jednostavnošću, zaista to i mislimo.

Izvor: Instagram

Kada je riječ o šminkanju, Mia uvijek odabire što jednostavniji i prirodniji izgled, a šminka se vrlo rijetko. Uz to, ne zanimaju ju društvene mreže pa ju možemo vidjeti samo na zajedničkim fotografijama koje objavljuje njen suprug Andrej.

Izvor: Instagram

Jedna od stvari do koje Mia zaista drži je redovito treniranje i zdrav način života općenito. Tako, na Instagramu Andreja Kramarića često možemo vidjeti kako zajedno treniranju, iako se ona ne bavi sportom. S vremena na vrijeme Andrej objavi simpatični video na kojemu Mia pokazuje svoje nogometne vještine.

Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Još jedna stvar koja Miu ističe je ta da se njene odjevne kombinacije rijetko sastoje od skupih dizajnerskih brendova. Bez obzira na to, ona uvijek odiše elegancijom i senzacionalnošću te dokazuje kako joj nisu potrebne najskuplje stvari da bi dobro izgledala.

Comments are closed.