Press "Enter" to skip to content

Veliko pomirenje Willa Smitha i Janet Hubert: Kako se slavni glumac nakon 27 godina ispričao originalnoj teti Viv

Uoči 30. obljetnice svima poznate i naširoko voljene serije Princ s Bel-Aira, HBO Max objavio je emotivan specijal tijekom kojeg su Will Smith i glumica koja je u prve tri sezone serije utjelovila tetu Viv, Janet Hubert, zakopali ratnu sjekiru.

IZVOR: YOUTUBE SCREENSHOT

Hubert je tijekom godina javno optuživala Smitha da ju je izgurao iz serije te ga nazivala egomanijakom, a ni on nije ostajao dužan te je tvrdio kako je Hubert teška za suradnju. Godine medijskog prepucavanja na kraju se kulminirale zagrljajem i isprikama.

Ispričavši svoju stranu sukoba, Hubert je otkrila mračnu pozadinu priče. Priznala je kako je za vrijeme snimanja serije bila u vrlo nasilnom braku te je netom pred izlazak iz serije rodila sina. Navela je kako nitko od kolega nije bio upoznat s težinom njene situacije. Također je istaknula kako nije dobila otkaz već je odbila ono što nije smatrala poštenim ugovorom i dovoljnom plaćom. Smithu je predbacila što ju je nazvao teškom i dodala kako je to za Afroamerikanku u Hollywoodu ‘poljubac smrti’.

Smith joj je zahvalio što je to podijelila s njim i priznao da nije bio korektan prema glumici. “Napravio bih puno stvari drugačije. Vidim kako sam joj otežao bivanje na setu”, priznaje glumac te nadodaje kako potpuno drugačije gleda na svijet sada, kao otac troje djece.

Ponovni susret završio je još jednim dugim zagrljajem i obostranim izražavanjem pozitivnog stava zbog riješavanja starih razmirica.

Comments are closed.