Press "Enter" to skip to content

Voditelj Jimmy Fallon objavio božićni hit o cijepljenju s dvije glazbene zvijezde

Američki voditelj Jimmy Fallon, sinoć je u svojoj slavnoj emisiji The Tonight Show premijerno prikazao videospot za svoju pjesmu ”It Was A…(Masked Christmas)”. U pjesmi su se pronašle harmonije pjevačice Ariane Grande te stihovi reperice Megan Thee Stallion.

”’Maskirani Božić” predstavlja prvu Fallonovu pjesmu od 2014 godine. ”Ovo je najbolji poklon kojeg ću dobiti ove godine”, objavio je Jimmy na svom osobnom Twitter profilu. Božićnim melodijama pjesma garantira invaziju radio stanica. Suradnja je najprije zamišljena kao još jedan blagdanski hit koji će velikim imenima, zahvalnim vokalima, lako pamtljivim stihovima i poletnim zvukovima s vremenom postati (pandemijski) klasik.

Pjesma u sebi nosi humorističan ton kojim vokali nabrajaju probleme koje je zadala pandemija koronavirusa, a također potiču na cijepljenje. ”Bit ćemo u redu za booster [dozu]”, jedan je od repetitivnih stihova ove pjesme. Iako se može diskutirati o propagandnom sadržaju, Grande i Fallon svoj posao odrađuju toliko delikatno da ih je javnost preplavila pozitivnim komentarima poput – ”Masked Christmas nije imala potrebe biti toliko dobra” i ”Hoćemo li uspjeti dogurati pjesmu na vrh američkih ljestvica?”.

Izvor: Youtube

Jimmy, Ariana i Megan svojim stihovima gađaju na emociju publike ističući probleme ostajanja kod kuće, sastajanja preko Zoom aplikacije, nošenja maski i udaljenosti od najbližih, a kao soluciju ponavljaju i predlažu cijepljenje zbog kojeg Thee Stallion optimistično repa – ”neće više biti karantene na kauču, objesit ćemo imelu ispod koje ćemo ljubiti sve koje znamo”.

Ovo nije prva suradnja između pjevačice i reperice, a obje su također gostovale u Fallonovoj emisiji. Trio je u manje od 12 sati premašio preko milijun pregleda na svom videu, a pjesma se već nalazi u Top 20 pjesama na iTunes u Americi . Pjesmu možete slušati na svim streaming platformama, a video pogledati na YouTube-u. Želimo Vam ugodne blagdane, veselo pjevušenje i odgovorno ponašanje u pandemiji!

Comments are closed.