Press "Enter" to skip to content

Wonder Woman 1984. prošao neočekivano dobro na blagajnama kina

U kina je stigao dugo iščekivani drugi nastavak filma o  superjunakinji Wonder Woman. Za razliku od prvog filma čija je radnja smještena u vrijeme Prvog svjetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smješten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog stoljeća kada je Diana stigla u Ameriku. Radi se o potpuno novom utjelovljenju Wonder Woman. Wonder Woman nije samo još jedan film superjunakinji, to je film koji donosi radnju u kojemu je ova superjunakinja tretirana s dostojanstvom, poštovanjem i na način koji zaslužuje. Možemo stoga reći da se radi o zaista pravom filmu koji osnažuje žene!

FOTO: instagram/WarnerMedia

I ovoga puta hrabru amazonku utjelovila je Gal Gadot, a i ovaj nastavak režirala  je Patty Jenkins. Inače, ovaj veliki DC kino hit prvi je akcijski film s najvećom zaradom u povijesti koji je režirala žena.

FOTO: Instagram/gal_gadot

Film je nadmašio sva očekivanja. U kina je stigao 24.12., a već tokom Božićnog vikenda zaradio je 16,7 milijuna dolara. Tokom cijelog novogodišnjeg tjedna zarada je prešla 118 milijuna dolara. Iako se radi o znatno manjoj cifri nego je očekivana prije pojave pandemije, ovo je film koji je zaradio više od ijednog drugog od pojave korona virusa.

Unatoč neočekivanoj gledanosti, ako je sudeći prema društvenim mrežama, film nije očarao publiku. Međutim, tvrtka Warner Media već je najavila treći nastavak.

Comments are closed.