Press "Enter" to skip to content

Završen dvoboj emisije „The Voice“. Hoćete li svog favorita gledati u sljedećoj emisiji?

Foto: Index.hr

Večerašnja emisija showa The Voice priredila je dvoboje između 24 kandidata, od kojih je njih 16 prošlo u sljedeću fazu natjecanja čije će se daljnje emisije emitirati uživo.

Prije početka dvoboja, natjecatelji su otvorili emisiju zajedničkom izvedbom pjesme „Stand by me“, a zatim je počela možda i najstresnija faza ove emisije, dvoboj faza. U dvoboj fazi, samo mentor odlučuje tko ide dalje, a suočavaju se dvije osobe iz istog tima pjevajući u duetu jednu pjesmu i samo jedna osoba izlazi kao pobjednik ili pobjednica.

Vannin tim „probio led“
Na sceni su se najprije suočili Laura Sučec i Dorian Stipičić koji pripadaju Vaninom timu, izvodeći pjesmu američke pjevačice i glumice Olivije Rodrigo, „Drivers License“. Natjecateljica Laura Sučec je bila bolja i odnijela pobjedu iz prvog dvoboja.

Dvoboj br. 2- Urbanov tim
Nakon što su se Vanini natjecatelji prvi okušali u dvoboju, na red su došli Natali Radovčić i Petar Brkljačić kojima je mentor Urban. Oni su izveli pjesmi „Ima nešto u tom što me nećeš“ Nine Badrić i Željka Joksimovića. Urban je natjecateljima poručio da će „svi preživjeti ove dvoboje, bez obzira na sve, jer bit pjevanja je da pjevaš ljudima i preneseš nešto lijepo. Svojim glasom ulaziš ljudima u domove i njihove živote“. Zatim je uslijedila Urbanova odluka da ipak u svom timu zadržava Petra Brkljačića, ali je i Natali Radovčić ostala u tim jer ju je „preuzeo“ drugi mentor, Dino Jelusić.

Foto: Dario Njavro /HRT

Na redu je tim Dina Jelusića
Dinovi kandidati Marko Vukić i Martin Kosovec izveli su pjesmu „Let The Sunshine In“  izvođača Hair. Koliko je mladom mentoru ovo bio težak izbor, govori to da je jedva uspio suzdržati suze, ali naposlijetku je ipak odlučio da Marko Vukić odnosi pobjedu.

Sreća nije napustila ni kandidata Martina Kosovca jer je Vanna ovaj put odlučila iskoristiti svoju mogućnost „preuzimanja“ i izabrala je ovog natjecatelja za svoj tim.

Dvoboj prvih kandidata iz tima Gobac
Gabriela Braičić i Fran Uccellini, natjecatelji iz Gopčevog tima odmjerili su svoje snage pjesmom „Come Neve“ koju izvorno izvode Giorgia i Marco Mengoni. Publika je nekoliko puta nagradila izvođače pljeskom za ovu talijansku pjesmu, a njihov mentor je ipak izabrao Gabrielu Braičić za prolazak u daljnji krug natjecanja.

Izvedba triljsko-sinjskih prijateljica
Zatim je Dinov tim ponovnom došao na red te su se Martina Bakić i Duška Brčić Šušak predstavile s pjesmom glazbene dive Celine Dion „It’s All Coming Back To Me Now“, a pobjedu je odnijela Duška Brčić Šušak koja je prije izvedbe rekla „Idemo biti bez glume, onako kako to radimo cili život pa kako bude“.

Foto: Dario Njavro /HRT

Nastup najboljeg dueta prema Dinu Jelusiću
“Ovo mi je najbolji duet danas. Posebno je ovo bilo”, tim riječima je Dino Jelusić komentirao nastup Danijele Hajdinjak i Tonija Šimonovića, Urbanovih kandidata. Iako su oboje dobili komplimente, Urban je ipak u svom timu odlučio ostaviti Tonija Šimovića.

Gopčeve muke
Na scenu su potom izašli Sandro Bjelanović i Mario Pavlić izvodeći pjesmu „Beggin“ talijanske rock grupe Maneskin, uz brojne komplimente drugih mentora, Gobac je odlučio da u daljnje natjecanje ide Sandro Bjelanović.

Vannin dvojac pun emocija
Ivana Jukić
i Sergej Božić, Vannin dvojac, u duetu su emotivno izveli Rihanninu pjesmu „Lift me up“. Vanna nakon iskrene pohvale govoreći kako „se isplakala već na probama“ i da „oni uopće nisu svjesni svoje snage i što proizvode kod nas i bolje je da nisu, ali moram donijeti odluku”, odlučila da Sergej Božić prolazi dalje, ali je Ivana Jukić postala članica Urbanovog tima.

Foto: Dario Njavro /HRT

Izvedba pjesme Johna Lennona
Na redu su bile kandidatkinje Urbanovog tima Ana Širić i Lucija Stepanović. Cure su se „sukobile“ pjevajući pjesmu „Imagine“ Johnna Lennona. Nakon izvrsnog nastupa, Urban je teškom mukom odlučio da želi talentiranu Anu Širić zadržati u svom timu.

Opet tim Gobac
Ovaj put kandidatkinje iz tima Gobac, Luna Rajković i Nikolina Stipić, oduševile su publiku izvedbom hrvatske pjesme „Vino i gitare“ pjevačice Gabi Novak. Iako je Gobac ponovo imao težak zadatak, Luna Rajković je ispala iz natjecanja, a Nikolina Stipić prošla dalje.

Ponovo Maneskin
Na sceni The Voicea publika je ponovo mogla čuti izvedbu pjesme popularne grupe Maneskin. Ovaj put je u pitanju bila pjesma „The Loneliest“ i to u izvedbi Vanninih kandidata Luke Novokmeta i Tea Kifera. Gopcu se jako svidjela izvedba što je potvrdio komentarom: “Odlična izvedba i vrlo ste podjednaki, odličan ste duet”. Vannina odluka je pala da ostaje Teo Kifer, ali je Gobac ponovo potvrdio oduševljenje obojicom kandidata i njihovom izvedbom tako što je preuzeo Luku Novokmeta.

Posljednji duet
Još je samo tim Dina Jelusića ostao nepopunjen, stoga je izvedba posljednjeg dueta na sceni pripala njegovom timu. Tako su se kandidati Karla Jovanović i Jakov Peruško Rihtar predstavili odličnom izvedbom pjesme „Higher Love“ koja izvorno pripada Kygu & Whitney Houston. “Neke suze sam danas potrošio, nažalost, ima mjesta samo za jedno”, bile su Dinove riječi kada je izabrao Jakova Peruška Rihtara za prolazak dalje.

Foto: Dario Njavro /HRT

Duetom najmlađeg mentora, Dina Jelusića, svi timovi su popunjeni i u daljnje natjecanje prošlo je šesnaestero talentiranih natjecatelja koje ćemo moći gledati sljedeću subotu od 20:15h na prvom programu HRT-a i to u emisiji uživo.  

Comments are closed.