Press "Enter" to skip to content

Želite spojiti planinske vrhove i partijanje: Tomorrowland Winter postaje sve popularnija destinacija

Preuzeto s Tomorrowland.com

Treće izdanje Tomorrowland Winter festivala održavat će se od 18. ožujka do 25. ožujka 2023. godine na francuskim Alpama kako bi ljude još jednom ujedinila ljubav prema elektronskoj glazbi.

Spoj skijanja, snijega i jednog od najvećih svjetskih festivala postaje sve veća atrakcija. Posjetitelji iz cijelog svijeta dolaze željni dobrog provoda, zimskog ugođaja i najbolje glazbe s elektronske svjetske scene. Zabava započinje na nadmorskoj visini od 2000 m s koje se spušta čak 250 kilometara različitih skijaških staza. Festival traje cijeli dan, a pozornice su raspoređene po planini tako da su dostupne za sve: i skijaše, ali i one koji se na bave zimskim aktivnostima.

Na već spomenutoj destinaciji moguće je pronaći sve što pojedincu treba, od hrane i pića u preko 50 različitih objekata do smještaja po različitim cijenama… Važno je samo pokrenuti se na vrijeme kako bi uspješno postali jedan od 30 000 ljudi koji jednako spremno čekaju prodaju ulaznica.

Ulaznice je moguće kupiti u različitim paketima, ali i pojedinačno. Liste čekanja su velike, a brojčane varijacije porpilične i zato sve informacije možete pronaći upravo na službenoj stranici Tomorrowlanda.

Preuzeto s Tomorrowland.com

Tomorrowland Winter i ove godine ugostit će najbolje svjetske dj-eve pa se njihova imena već sada mogu pronaći na listi: Martin Garrix, Afrojack, Timmy Trumpet, Steve Aoki i brojni drugi. Njihovi hitovi protrest će Alpe, a prema komentarima prošlih godina, lako je zaključiti da je dobar i lud provod zagarantiran.

S toga, zaista, još jednom: ,,Music Unites”.

Comments are closed.