Press "Enter" to skip to content

ZIMSKE RADOSTI…ALI U TOPLINI DOMA

Pao je prvi ovogodišnji snijeg, a s njim će možda i neki studenti. Iako je ovakvo vrijeme idealno za učenje s obzirom na to da nas sunčeve zrake ne mame van, mnogi se studenti odlučuju na kućne zabave.

Zato vam donosimo neke ideje/aktivnosti koje možete isprobati s prijateljima u toplini svoga doma.

Rješavanje misterija online

Internet nam danas nudi pregršt aktivnosti. Jedna od njih su i misteriozna ubojstva, otmice i nestanak osoba. Zahvaljujući internetu dostupni su nam dokumenti, izjave očevidaca i osumnjičenih, a zadatak igrača je odgonetnuti tko je počinio zločin. Ovo je jedna od onih aktivnosti koja može trajati satima, a uz činjenicu što je zanimljivo, dodatni je plus uprezanje moždanih stanica i važnost najmanjih detalja.

Skuhajte večeru

Ima li išta zabavnije od kuhanja ručka ili večere sa svojim prijateljima, pogotovo ako nitko od vas nije posebno iskusan u kuhinji? Internet danas nudi recepte kuhinja iz cijeloga svijeta koje možete probati, a ako u procesu ne spalite kuhinju i prijateljeve obrve, to je samo dodatni plus. Idealno bi bilo ako jelo na kraju bude jestivo, a ako se i otrujete, to je samo dodatno vrijeme provedeno s ekipom.

Filmski maraton

Netflix and chill možda spada u klasično studentsko druženje, ali ima li čega boljeg od gledanja klasika s najboljim prijateljima uz kokice, hrpu slatkiša i vruću čokoladu, pokriveni dekama na kauču? Naravno da nema, a dodatna objašnjenja nisu potrebna.

„Drinking game“ KRV NIJE VODA

Vjerojatno nikada niste čuli za ovakvu vrstu igre ispijanja, ali garantirana je zabava i smijeh. Upalite epizodu ovog serijala, pripremite svoja omiljena pića i igra može početi. Pravila su jednostavna! Svaki put kad nastupi osobito loše odglumljena scena, pijte. Kad igra završi, garantiran je osmjeh na licima, a za daljnje postupke ne odgovaramo. Šalu na stranu, igre ispijanja mogu biti zabavne, ali znajte svoju granicu i „pamet u glavu“.

Comments are closed.