Press "Enter" to skip to content

Zvijezda bivše Jugoslavije rasprodala zagrebačku arenu

Lepa Brena doći će u Arenu Zagreb krajem iduće godine – najavila je na zagrebačkoj promociji čarapa svoga brenda „Lady B“.

Za Extra FM, srpska pjevačica Lepa Brena, koja je osvojila srca publike još u bivšoj Jugoslaviji,  poručuje da će se koncert održati 6. prosinca iduće godine, a poziva na njega svakoga tko je željan dobrog provoda uz njene pjesme, piše Index.hr. Karte su u prodaju puštene 5.12.2023., a nepuna 24 sata nakon ojave koncerta gotovo ih više nije ni bilo – rasprodani su bili fan pit, donje tribine, saloni i VIP stolovi, tada je ostalo još jedino karata za gornju tribinu, Danas, 6.12., sve su karte rasprodane, no na sreću fanova koji nisu bili dovoljno brzi u pravom valu navale, na stranici Eventima izašao je novi datum druge večeri u Areni, 7. prosinca 2024. Dostupne su za kupnju putem interneta.

Brena se pojavila kao gošća srpskoj pjevačici Aleksandri Prijović, koja je u Areni Zagreb održala svoj četvrti koncert u nizu. Kao i prethodne tri večeri, dovela je goste iznenađenja koji su oduševili publiku, a uz pjevačicu Jelenu Rozgu, upravo je Brena, popularno zvana „Kraljicom Estrade“ bila jedna od gostiju.

Pjevačice su digle publiku na noge svojim izvedbama, a nakon izvedbe jedne od svojih poznatijih hitova, „Hajde da se volimo“, cijela arena skandirala je Brenino ime.

Comments are closed.